Castor Oil Hollywood Beauty

 • Doeltreffendheid - 4/10
  4/10
 • Snelheid - 3/10
  3/10
 • Bestanddelen - 3/10
  3/10
 • Kwaliteit - 4/10
  4/10
 • Prijs - 7/10
  7/10
4.2/10

Castor-Oil

HAAR – VOOR EN NA. Castor Oil Hollywood Beauty is ontworpen om te zorgen voor alle haartypes, inclusief verzwakt, fijn en uitvallend haar. Indien regelmatig aangebracht, versnelt het de haargroei, versterkt het de haarzakjes en verbetert het de conditie van de hoofdhuid. Gedurende een maand is het mogelijk voor de lokken om een paar centimeter langer te worden. Verder hydrateert en verzacht de cosmetica het haar en het maakt het glad. Zulke effecten zijn mogelijk door de werking van voedende stoffen die dieper in de huidlagen penetreren en ook de haarzakjes bereiken. Verder beperkt het product haarverlies en talgproductie omdat het roos en gespleten punten tegengaat.

Castor Oil Hollywood Beauty bevat meerdere natuurlijke ingrediënten.

Ter verduidelijking, het is wonderolie dat de haargroei vergemakkelijkt, jojoba-olie hydrateert, vitamine E is een natuurlijke antioxidant, saffloerolie conditioneert, aloë-extract verlicht, amandelolie voedt en dan is er nog lanoline en cacaoboter.

APPLICATIE. Castor Oil Hollywood Beauty is het enige product in deze rangschikking die moet worden aangebracht op de hoofdhuid in plaats van het haar. Tenslotte wordt het gebruikt voor het versnellen van de haargroei. Glans en voeding worden gezien als de indirecte, doch positieve effecten. Hoe moet het product worden aangebracht? Kortom, slechts een kleine hoeveelheid van de cosmetica moet worden ingemasseerd in de hoofdhuid. Het product moet niet worden aangebracht op het haar, omdat dit kan leiden tot uitdroging en irritatie. Bovendien is het niet aanbevolen om het in overmatige hoeveelheden aan te brengen omdat dit een vettige hoofdhuid en haar kan veroorzaken.

OVERZICHT. Castor Oil Hollywood Beauty zit in een potje van 213 gram. Het wordt omschreven als een zeer efficiënt product omdat het tot een jaar meegaat. Daarbij, een enkele applicatie vereist slechts een kleine hoeveelheid van het product. De olie heeft een delicate geur en een dense consistentie. Het is de enige haarverzorgingscosmetica die de taak zoals verwacht volbrengt.