Kemon Bellessere

 • Doeltreffendheid - 6/10
  6/10
 • Snelheid - 6/10
  6/10
 • Bestanddelen - 5/10
  5/10
 • Kwaliteit - 6/10
  6/10
 • Prijs - 6/10
  6/10
5.8/10

kemon

HAAR – VOOR EN NA. Kemon Bellessere olie wordt aanbevolen voor het conditioneren van alle haartypes. Dankzij de lichte formule zal het haar niet aan elkaar kleven of bezwaard worden. Het heeft een regeneratieve, voedende en beschermende werking. Daarom kan het worden gebruikt voor styling met warme lucht, als bescherming voor de lokken tegen de destructieve werking van zonnestraling of bescherming tegen kunstmatige stoffen die aanwezig zijn in sommige haar- en hoofdhuidproducten. Bovendien verzacht de olie het haar en maakt het het glanzend. Als gevolg wordt het haar zijdezacht voor aanraking.

Kemon Bellessere bevat arganolie en lijnzaadolie.

Het eerste ingrediënt is rijk aan omega-6-vetzuren en vitamine E. Deze stoffen hebben een anti-vrijeradicalen- en versterkende werking, en daarbij gaan zij vroegtijdig grijs worden en overmatig haarverlies tegen. Als het gaat om lijnzaadolie, biedt het vocht en geeft het glans aan het haar. Bovendien maakt het het haar ook flexibel.

APPLICATIE. Kemon Bellessere kan worden gebruikt voor de alledaagse haarverzorging als regeneratief, voedend en verfraaiend product. Het enige dat je hoeft te doen is de olie opwarmen in de handen en aanbrengen op het haar. Een aanvullend gedeelte kan worden ingewreven in de haarpuntjes. Bovendien zal het product ook nuttig zijn voor de typisch salonhaarbehandelingen, zoals föhnen, stylen, stijlen of krullen. Dankzij de applicatie van het product voor al deze haarstyling- en verfraaiende procedures, kunnen we de lokken beschermen tegen vochtverlies omdat de puntjes beschermd zijn tegen splitsen.

OVERZICHT. Kemon Bellessere heeft de taak volbracht, wat betekent dat het beschadigd haar heeft hersteld en gevoed. De verpakking, een flesje van 125 ml, heeft een pomp die de applicatie makkelijker maakt. Een semi-vloeibare consistentie vergemakkelijkt het aanbrengen van het product omdat het bijdraagt aan een betere absorptie van alle actieve stoffen. De cosmetica heeft een zeer aangename geur en heeft een lichtgele kleur.