Moroccanoil Light Oil Treatment

 • Doeltreffendheid - 7/10
  7/10
 • Snelheid - 7/10
  7/10
 • Bestanddelen - 6/10
  6/10
 • Kwaliteit - 7/10
  7/10
 • Prijs - 6/10
  6/10
6.6/10

moroccanoil

HAAR – VOOR EN NA. Moroccanoil Light Oil Treatment is ontworpen om elk haartype te conditioneren, vooral fijne, zwakke en delicate lokken. Het heeft een regeneratieve en versterkende werking. Het product kan worden gebruikt voor warmtestyling omdat het het haar beschermt tegen hoge temperaturen. Bovendien geeft de cosmetica glans, hydrateert het en voedt het. Het versterkt de haarzakjes, gaat haaruitval tegen en de broosheid ervan. Deze cosmetica met blauw etiket herstelt beschadigde lokken beschermt ze tegen mechanische en chemische schade. Voordat de behandeling begint, was het haar zwak en gemakkelijk te breken. Met elke applicatie werden de lokken sterker en sterker (haarpunten werden gerepareerd en de haarcuticula gesloten).

Moroccanoil Light Oil Treatment bevat verschillende kostbare ingrediënten.

Onder andere zijn dit twee oliën – argan en lijnzaad. Arganolie is een natuurlijke antioxidant omdat het het haar en de hoofdhuid beschermt tegen vrije radicalen, vertraagt verouderingsprocessen, staat snelle regeneratie van de huidcellen toe terwijl het vroegtijdig grijs worden tegengaat. Lijnzaadolie geeft het haar glans, verzacht en bouwt de natuurlijke lipidebeschermlaag opnieuw op. Het product bevat geen kunstmatige stoffen, inclusief parabenen.

APPLICATIE. Moroccanoil Light Oil Treatment kan worden aangebracht op zowel droog en nat haar. Indien aangebracht op droog haar, temt het onhandelbaar haar, beschermt het de haarpuntjes tegen splitsen en voegt het glans toe. Wanneer het aangebracht wordt op nat haar, was daarvoor precies is gewassen en gereinigd, vergemakkelijkt de olie het kammen en maakt het de haardroogtijd korter. Wat interessant is, is dat de olie kan worden gecombineerd met jouw favoriete conditioner of haarmasker om het proces van het verwennen van het haar te verbeteren. Bovendien kan de cosmetica worden gemengd met een haarverf om de kleur intensiever te maken en om te helpen langer te behouden.

OVERZICHT. Moroccanoil Light Oil Treatment doet het zoals verwacht. De applicatie kan worden gezien als moeilijk omdat er geen applicator is bijgesloten. Het product is beschikbaar in twee capaciteituitvoeringen – 25 ml en 100 ml. Het heeft een diepgele kleur en een aangename geur.