Davines Ol Oil

 • Doeltreffendheid - 6/10
  6/10
 • Snelheid - 3/10
  3/10
 • Bestanddelen - 4/10
  4/10
 • Kwaliteit - 3/10
  3/10
 • Prijs - 7/10
  7/10
4.6/10

Davines-Ol-Oil

HAAR – VOOR EN NA. Davines Ol Oil is aanbevolen voor elk haartypeverzorging. De cosmetica kan ook worden gebruikt voor haarstyling en het temmen van onhandelbaar haar. Daarbij vergemakkelijkt het product het kammen versnelt het de droogtijd. Het bevat een anti-vrijeradicalenwerking, beschermt tegen zonnestraling, lage temperaturen en andere agressieve factoren uit de externe omgeving. Verder biedt de olie glans, hydratatie en verzachting voor het haar terwijl het er mooier en gezonder uit zal zien, elke dag weer.

Davines Ol Oil bevat stoffen die het haar conditioneren en voeden.

Dezelfde ingrediënten zijn verantwoordelijk voor het versnellen van de transport van actieve stoffen. Dit zijn roucou-olie en siliconen oliën. Het eerste ingrediënt heeft een beschermende werking en maakt het haar elastisch. Aan de ene kant helpen silicone oliën de voedende stoffen met het sneller penetreren in de haarstructuur zodat zij beter kunnen zorgen voor de binnenste structuur.

APPLICATIE. Slechts enkele druppels Davines Ol Oil zijn voldoende om de ultieme verzorging te bieden voor haar en hoofdhuid. De cosmetica moet worden opgewarmd in de handen en worden aangebracht op ofwel droge of natte lokken. Het product moet op de middenlengte worden aangebracht, waarbij je je vooral richt op de gespleten puntjes. De hoeveelheid doseringen is afhankelijk van het type hoofdhuid, de lengte van het haar, het niveau van porositeit en niveau van schade. Kortom, de cosmetica kan alleen worden gebruikt om het kammen en föhnen sneller te maken.

OVERZICHT. Davines OI Oil zit in een flesje van 135 ml die samengaat met een gemakkelijk te hanteren pompje. Een verpakking gaat bijna twee jaar mee, zelfs als je het regelmatig aanbrengt. Wat interessant is, is dat het flesje waar het in zit is gemaakt van ecovriendelijk materiaal. De cosmetica heeft een lichtgele kleur en een vanillegeur. Het wordt snel geabsorbeerd, wat het voeden van hoofdhuid en haar effectiever maakt.