Nanoil haarolie

 • Doeltreffendheid - 9.4/10
  9.4/10
 • Snelheid - 9.8/10
  9.8/10
 • Bestanddelen - 9.7/10
  9.7/10
 • Kwaliteit - 10/10
  10/10
 • Prijs - 9.2/10
  9.2/10
9.6/10

nanoil

HAAR – VOOR EN NA. Nanoil haarolie, ongeacht het type haar dat het voor bestemd is (lage porositeit, medium porositeit, hoge porositeit), zorgt effectief voor de lokken en hoofdhuid van elk van ons. Dankzij dit schoonheidsproduct, zal jouw haar sterker worden, mooier, en gezonder. Je zult nooit meer worden gestoord door gespleten puntjes, een vettige hoofdhuid, overmatig haaruitval en de negatieve invloed van de externe factoren op jouw haar.

De resultaten van de behandeling zullen je op een positieve manier verrassen.

Nanoil haarolie bevat tal van waardevolle stoffen. De inhoud van de uitvoering van elk product verschilt; ze zijn samengesteld om te zorgen voor haar en hoofdhuid, op de best mogelijke manier. Nanoil voor hoog poreus haar is gemaakt van amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, avocado-olie, marula-olie en katoenzaadolie. Nanoil voor medium poreus haar bevat: macadamia-olie, arganolie, marula-olie, jojoba-olie, maracuja-olie, kokosolie. Nanoil voor laag poreus haar bevat Siberische pijnolie, kokosolie, arganolie, wonderolie, sheaboter, maracuja-olie, babassu-olie, monoi-olie en cupuacuboter. Ondanks de plantaardige oliën, bevat elke uitvoering van Nanoil ook vitamines, stoffen die zorgen voor het uiterlijk van het haar, zonnebrand, en de stoffen die overmatig haaruitval voorkomen.

APPLICATIE. Alle drie de uitvoeringen van Nanoil olie kunnen worden aangebracht op droog of nat haar. Je kunt ze zo vaak als je wilt gebruiken. Voeg de olie toe aan je favoriete haarmasker of conditioner. Wrijf de olie in de haarpuntjes in of masseer het in de hoofdhuid. Nanoil kan ook worden gebruikt door mannen. Wanneer aangebracht op de baard of snor, zal het het mannelijke gezichtshaar voeden en hydrateren.

OVERZICHT. Het mooiste van Nanoil is het feit dat er drie uitvoeringen zijn van het product; voor lage porositeit, medium porositeit en hoge porositeit haar. Elk van de oliën zit in een grote fles van 100 ml. De cosmetica is kleurloos, maar heeft wel een aangename geur.

Website: www.nanoil.nl