Dove Advanced Hair

 • Doeltreffendheid - 5/10
  5/10
 • Snelheid - 3/10
  3/10
 • Bestanddelen - 3/10
  3/10
 • Kwaliteit - 3/10
  3/10
 • Prijs - 7/10
  7/10
4.2/10

Dove-Advanced-Hair

HAAR – VOOR EN NA. Dove Advanced Hair wordt aanbevolen voor alle haartypes. Het heeft een voedende en hydraterende werking. Daarbij kan het het haar glanzend maken. Bovendien, de cosmetica regenereert schade en uitgedroogd haar, samen met de puntjes. Het beschermt het haar en de hoofdhuid tegen schadelijke de werking van zonnestralen, vrije radicalen en onzuiverheden uit de externe omgeving. Verder maakt het product het kammen en drogen gemakkelijker, evenals het stylen en behandelen van het haar.

Tot sluit kan het product ook kroezing en staticiteit voorkomen.

Dove Advanced Hair is gemaakt van de ingrediƫnten zoals macadamia-olie, kokosolie, zoete amandelolie en granaatappelpitolie. Het doel van deze stoffen is voeding, hydratatie en het bieden van verzorging voor het haar, de hoofdhuid en haarzakjes. De olie bevat een smeermiddel, namelijk minerale olie (paraffine).

APPLICATIE. Dove Advanced Hair kan worden aangebracht op nat en droog haar. Drie of vier porties van de cosmetica moeten worden verdeeld over het haar en daarna worden ingemasseerd. Deze methode van applicatie maakt het kammen niet alleen gemakkelijker, maar versnelt ook de droogtijd. Zoals eerder genoemd kan de cosmetica worden aangebracht op droog haar om na 30 te worden uitgewassen met shampoo. Wanneer aangebracht op droge lokken, voorziet de olie van glans en zachtheid. De cosmetica kan ook worden aangebracht aan een haarmasker of conditioner om de werking van beide producten te verbeteren.

OVERZICHT. Dove Advanced Hair zit in een flesje van 100 ml. De pomp die bij het flesje zit maakt het gemakkelijker om het gelijkmatig te verdelen. Een enkele verpakking gaat meerdere maanden van gebruik mee. Het product heeft een ietwat zoete geur die niet irriteert. De olie is kleurloos.