L’Oréal Mythic Oil

 • Doeltreffendheid - 5/10
  5/10
 • Snelheid - 4/10
  4/10
 • Bestanddelen - 5/10
  5/10
 • Kwaliteit - 6/10
  6/10
 • Prijs - 7/10
  7/10
5.4/10

Loreal-Mythic-Oil

HAAR – VOOR EN NA. L’Oréal Mythic Oil is ontworpen voor elk haartypeverzorging. De basiswerking kan worden omschreven als: voeding, verlichting en hulp geven bij het temmen van onhandelbaar haar. Verder bezwaart de cosmetica het haar niet en kleeft het het haar niet samen dankzij de lichte consistentie. In plaats daarvan worden de lokken verzacht en worden ze gemakkelijker te kammen en stylen. Daarbij krijgt het haar een gezonde glans en zachtheid tijdens de behandeling. De olie heeft ook een hittebeschermende werking, want het kan worden gebruikt tijdens het maken van het kapsel bij de kapster zoals stijlen, krullen en föhnen. Het product regenereert beschadigde puntjes en uitgedroogd haar.

Het versterkt ook de haarzakjes.

L’Oréal Mythic Oil bevat vele kostbare ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de verzorging van zowel hoofdhuid en haar. In de cosmetica kunnen we avocado-olie en druivenpitolie vinden. Deze oliën zijn rijk aan stoffen die de lokken voorzien van een diepe voeding. Het zijn namelijk de stoffen Omega-3 en Omega-6 vetzuren, evenals de volgende vitamines: A, B1, B2 en D.

APPLICATIE. L’Oréal Mythic Oil kan op twee verschillende manieren worden aangebracht. De cosmetica kan worden aangebracht op vochtig of droog haar. In het eerste geval vergemakkelijkt het product het kammen en versnelt het het drogen en het maakt de lokken zacht en fijn om aan te raken. Wanneer je het aanbrengt op droog haar, helpt de olie met het temmen van onhandelbaar haar. Daarbij kan het het haar glanzend maken en voorkomt het kroezing en staticiteit.

OVERZICHT. L’Oréal Mythic Oil volbrengt de taak succesvol. Slechts een keer aanbrengen is genoeg om te merken dat de lokken gevoed en geregeneerd zijn. De pomp die bij het flesje zit maakt het verdelen van de cosmetica gemakkelijker. De semi-vloeibare consistentie is verantwoordelijk voor een snelle absorptie van het product. De cosmetica heeft een aangename geur die lang op het haar blijft zitten. L’Oréal Mythic Oil is kleurloos.