GOLDWELL Elixir

 • Doeltreffendheid - 7/10
  7/10
 • Snelheid - 5/10
  5/10
 • Bestanddelen - 5/10
  5/10
 • Kwaliteit - 6/10
  6/10
 • Prijs - 7/10
  7/10
6.0/10

Goldwell Elixir

HAAR – VOOR EN NA. De belangrijkste taak van GOLDWELL Elixir is herstel van beschadigde lokken. Dankzij dit product zal het haar niet langer droog, verzwakt, beschadigd of dof zijn. Bovendien heeft de cosmetica een hydraterende, verzachtende en versterkende werking. Het beschermt de lokken tijdens warmtestyling, vaak drogen of het blootstellen van haar aan verschillende salonhaarprocedures. Daarbij beschermt het product de haarpuntjes tegen splitsen en vochtverlies. Deze gouden elixer versterkt de haarzakjes en verlicht mogelijk irritatie die zich kunnen ontwikkelen op de hoofdhuid.

GOLDWELL Elixir bevat twee ingrediƫnten waardoor het haar gezonder en mooier wordt.

En deze zijn arganolie en tamanu-olie. De eerste is rijk aan mineralen, vetzuren en vitamines. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor het bieden van een diepe voeding, versterking en verzorging van het haar. Het tweede ingrediƫnt, tamanu-olie, heeft een regeneratieve werking. Het kan worden gebruikt als product dat bijdraagt tegen hoofdhuidaandoeningen.

APPLICATIE. Er zijn twee manieren om GOLDWELL Elixir te gebruiken. Wanneer aangebracht op nat haar, wordt het kammen makkelijker en de droogtijd versnelt. Wanneer je het aanbrengt op nat haar, geeft het product het haar glans, beschermt het de haarpuntjes en voorkomt het staticiteit. Verder kan de olie worden gebruikt als kapsel-fixerend product of als cosmetica dat verantwoordelijk is voor het gemakkelijker maken van styling. Een flesje gaat ongeveer drie maanden mee met dagelijks gebruik.

OVERZICHT. Het grootste voordeel van GOLDWELL Elixir is de mogelijkheid om het aan te brengen aan alle haartypes. De applicatie zelf is gemakkelijk vanwege de pipet in het flesje van 100 milliliter. Bovendien heeft de cosmetica een aangename geur en is het kleurloos. Het product is toegewijd aan vrouwen.