Kerastase Ultime Elixir

 • Doeltreffendheid - 8/10
  8/10
 • Snelheid - 6/10
  6/10
 • Bestanddelen - 8/10
  8/10
 • Kwaliteit - 7/10
  7/10
 • Prijs - 7/10
  7/10
7.2/10

olejek do włosów

HAAR – VOOR EN NA. Kerastase Ultime Elixer wordt aanbevolen voor het voeden van elk haartype, waaronder moeilijk te temmen lokken. Dankzij de cosmetica wordt het haar beheersbaar, makkelijk te stylen en te kammen. Bovendien verzacht het product, voedt het en biedt het hydratatie aan gestrest haar. Het beschermt tegen de werking van agressieve factoren uit de externe omgeving, zonnestraling en kunstmatige stoffen die aanwezig kunnen zijn in de samenstelling van sommige wascosmetica. Echter, het grootste voordeel van de olie is de prestatie die de conditie van haar en hoofdhuid verbetert. Voor het aanbrengen van het product waren de lokken uitgedroogd, hadden ze hun glans verloren, waren ze zwak en broos omdat de haarzakjes maar spaarzaam gevoed waren.

Kerastase Ultime Elixir bevat vier ingrediënten die de hoofdhuid en het haar herstellen met alle cruciale stoffen die zij nodig hebben.

De ingrediënten zijn maïsolie, arganolie, camelia-olie en pracaxi-olie. Allen bieden een gezonde glans, diepe voeding en anti-vrije radicalen die werkzaam zijn en verzachten. Verder zorgen zij voor de hoofdhuid door roos en vroegtijdig grijs worden tegen te gaan, evenals overmatig haaruitval.

APPLICATIE. Kerastase Ultime Elixir kan op verschillende manieren worden aangebracht. Als eerste kan de cosmetica op het haar worden aangebracht voor het wassen. Op deze manier verwijdert het product alle haarstylingproducten (gels, mousses, haarsprays enz.). Kerastase Ultime Elixir moet uitgewassen worden met een shampoo na 15 minuten nadat het is aangebracht op het haar. Ten tweede kan de olie worden aangebracht op nat haar om het te verzachten en hydratatie te bieden. Dit soort applicatie verbetert de kambaarheid van de lokken. Ten derde kan de cosmetica worden aan gebracht op handdoek gedroogd haar, net voor het föhnen. Dankzij deze procedure krijgt het haar aanvullende bescherming tegen hete lucht en zal het daarna beter beheersbaar zijn. Ten vierde kan de olie worden aangebracht op de puntjes om te voorkomen dat ze gespleten raken.

OVERZICHT. Kerastase Ultime Elixir is een universele cosmetica die perfect werkt voor elk haartype. Het flesje bevat 100 ml van het product, is handig en vergemakkelijkt het verspreiden van de cosmetica. Het product is heel doeltreffend. Het heeft een delicate geur en is kleurloos.