Orofluido

 • Doeltreffendheid - 4/10
  4/10
 • Snelheid - 3/10
  3/10
 • Bestanddelen - 3/10
  3/10
 • Kwaliteit - 3/10
  3/10
 • Prijs - 6/10
  6/10
3.8/10

orofluido

HAAR – VOOR EN NA. Orofluido olie is ontworpen voor de verzorging van alle haartypes. Het beschermt de lokken en hoofdhuid tegen de werking van zonnestraling, lage temperaturen, zout zeewater en andere factoren uit de externe omgeving. Verder heeft de cosmetica een hydraterende, regeneratieve en versterkende werking. Het kan worden aangebracht voor haarsalonprocedures, waaronder haarstyling (krullen, föhnen, stijlen). Verder beschermt de cosmetica de haarpuntjes tegen splitsen en vochtverlies.

De olie heeft een lichte formule die het haar niet laat kleven en bezwaren.

Orofluido heeft een rijke samenstelling die bestaat uit arganolie, cyperusolie en lijnzaadolie. Alle stoffen bieden voeding en regeneratie, verzachting en maken glad, en ze hebben een beschermende en anti-vrijeradicalenwerking. Verder zorgen de ingrediënten niet alleen voor het haar maar ook voor de hoofdhuid en haarzakjes.

APPLICATIE. Orofluido kan worden aangebracht op nat en droog haar. Slechts een kleine hoeveelheid van de cosmetica is genoeg om te verzachten, voeden en om glans te bieden aan de lokken. De applicatie op nat haar versnelt de droogtijd en het kammen, terwijl de applicatie op droog haar klitten voorkomt, onhandelbaar haar temt en gespleten puntjes conditioneert. Als het product in de ogen terechtkomt, wordt het aanbevolen om ze uit te spoelen met een grote hoeveelheid fris water.

OVERZICHT. Orofluido zit ingesloten in een mooi flesje van 100 ml, versierd met oriëntaalse patronen. De cosmetica is ook beschikbaar in een kleinere versie van 25 ml. Het pakket heeft geen applicator, daarom moet de cosmetica worden gegoten in de palm van de hand, recht uit het flesje. Bovendien heeft Orofluido een donkergele kleur en een vanillegeur.