KHADI Vitalising Hair Oil

 • Doeltreffendheid - 5/10
  5/10
 • Snelheid - 4/10
  4/10
 • Bestanddelen - 7/10
  7/10
 • Kwaliteit - 5/10
  5/10
 • Prijs - 6/10
  6/10
5.4/10

khadi

HAAR – VOOR EN NA. KHADI Vitalising Hair Oil is ontworpen voor beschadigd haar dat de neiging heeft om uit te vallen, en voor de verzorging van broos haar. De belangrijkste functie van het product is het versnellen van de haargroei en invloed hebben op de densiteit (het haar dikker maken). Bovendien gaat het product vroegtijdig grijs worden van de lokken tegen en overmatig haarverlies. Het versterkt de haarzakjes door de levenscyclus te verlengen. Vitalising Hair Oil gaat roos, een vettige hoofdhuid en andere huidproblemen tegen. Dankzij de olie wordt het haar gezond en sterk. Wat verrassend is, tijdens de behandeling, is dat de groei van babyhair duidelijk merkbaar is. Daarbij maakt de cosmetica het haar donkerder, helpt het met stylen, verzacht het en maakt het de lokken glanzend.

Het product kan ook worden gebruikt om gespleten puntjes te regenereren.

KHADI Vitalising Hair Oil bevat tal van voedende en verzorgende stoffen. Onder hen vinden we sesam-, kokos, wonder-, rozenmarijn- en wortelzaadolie. De cosmetica bevat ook een paar Indiase kruiden met het doel om glans te herstellen en versterking, regeneratie en flexibiliteit te bieden aan de lokken. Alle elementen van KHADI Vitalising Hair Oil samenstelling zijn 100% natuurlijk, ze worden ecovriendelijk geteeld.

APPLICATIE. KHADI Vitalising Hair Oil kan twee of drie keer per week worden aangebracht, een behandeling die op een dergelijke manier wordt uitgevoerd zal de best mogelijke uitkomst genereren. De cosmetica moet worden aangebracht op de hoofdhuid, twee uur voor het gebruik van shampoo. Slechts een lepel van het product moet worden gemasseerd in de hoofdhuid, precies in de wortels. Aanvullend is het aanbevolen om een korte massage te geven aan de hoofdhuid, wat de haarzakjes zal versterken en de bloedstroom zal versnellen.

OVERZICHT. KHADI Vitalising Hair Oil zit in een flesje van 100 ml met een pipet. De applicatie is niet alleen banaal maar vereist ook niet veel tijd. Het product wordt absorbeerd zodra het wordt aangebracht. De cosmetica heeft een lichtgele kleur een een kruidengeur. De verpakking gaat meerdere maanden van behandeling mee. De olie is niet getest op dieren.