Redken Diamond Oil Shatterproof Shine

 • Doeltreffendheid - 8/10
  8/10
 • Snelheid - 8/10
  8/10
 • Bestanddelen - 7/10
  7/10
 • Kwaliteit - 7/10
  7/10
 • Prijs - 4/10
  4/10
6.8/10

redken

HAAR – VOOR EN NA. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine is aanbevolen voor het heropbouwen en voeden van beschadigd en verzwakt haar. Het biedt hydratatie, verzachting en glans. Hiernaast vergemakklijkt het product kammen, beschermt het tegen het werken met hete lucht en temt het onhandelbaar haar. Het helpt met het maken van een kapsel en het beschermt de haarpuntjes tegen splitsen en vochtverlies. Dankzij de cosmetica wordt het haar niet kroezig en wordt het niet beïnvloed door staticiteit. De uitstraling en conditie van de lokken zijn zeker beter dan voor het ondergaan van de behandeling.

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine bevat natuurlijke ingrediënten met voedende en glansbiedende werking.

Dit zijn onder andere perzikolie, goud van plezierolie en peterselie-olie. De eerste herstelt beschadigde lokken en brengt glans terug aan dof haar. De tweede olie sluit de haarcuticula en biedt verzachting en glad haar door de openingen in de structuur op te vullen die zijn veroorzaakt door mechanische of chemische schade. Het derde ingrediënt reduceert de sensatie van droogheid en ruwheid van het haar.

APPLICATIE. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine kan zo vaak worden gebruikt als het haar nodig heeft. Over het algemeen zijn twee tot drie pompjes van de cosmetica voldoende om het haar te conditioneren (doseringen moeten worden opgewarmd in de handpalm). De olie kan op een paar verschillende manieren worden aangebracht. Als eerste kan de cosmetica misschien worden aangebracht op droog haar, voor het wassen. Na een paar minuten doe je shampoo op het haar en de hoofdhuid, waarbij je tegelijkertijd de olie verwijdert. Ten tweede kan de applicatie worden uitgevoerd voor het drogen en kammen. Ten derde, indien gecombineerd met een haarmasker, zal de olie de regeneratie van lokken versnellen terwijl het de hoofdhuid aanzienlijk sneller voedt. Ten vierde, het hydrateren en verzachten wordt verkregen wanneer de cosmetica wordt aangebracht op ofwel nat haar of een droge hoofdhuid.

OVERZICHT. Redken Diamond Oil zit in een flesje van 100 ml. De verpakking is heel handig omdat het een pipet heeft. Met de hulp van de applicator is het doseren en aanbrengen van het product veel gemakkelijker. Bovendien heeft de olie een aangename geur en is het kleurloos. Ondanks de olie-achtige consistentie is de cosmetica gemakkelijk aan te brengen en wordt het snel geabsorbeerd.